Кратка информация за развитието на проекта \"СУХБА\"
Здравейте, кратка информация за развитието в следващите месеци на проекта СУХБА  
1. За да заработят основните филтри в браузъра е необходимо да се увеличи многократно мощността. Това ще се прави постоянно в следващите 4 – 5 месеца и филтрите ще се активират. За този период мощноста ще се увеличи до ниво, за да може да се включат 1.5 милиарда участници. 
2. В момента се отстраняват всички технически проблеми и това ще продължи до края на месеца. 
3. Подготвят се документите за втора емисия опциони с краен срок 10 декември. 
4. На 1 декември официално ще се публикуват всички документи с авторски права, сертификати, лицензи на компанията, които може да се проверят. 
5. Между 15 и 25 декември , компанията ще стане публично акционерно дружество с уставен капитал над 420 милиарда рубли / над 6 милиарда долара /. След това до края на месец февруари ще се получи емисията от ЦЕНТРОБАНК и от Регистратора РОСТО и започва регистрацията на акционерите. Всеки , които притежава опциони става акционер. 
6. Регистрацията на акционерите ще става от Регистратора РОСТО по следния начин: Всеки притежател на опциони трябва да направи нотариална заверка на копие от лична карта или паспорт и да упълномощи компанията да го регистрира в регистратора. Това се изпраща по пощата или с куриер и щом пристигне в компанията, ще бъдете регистрирани в регистратора и ставате акционер. Така става регистрацията от разстояние, без да е необходимо да присъствате лично. 
7. Монетаризация на проекта – всеки може да се регистрира в соц. мрежа, браузъра и месинджъра и да заработва вътре коини. До края на месец януари се очаква да заработи и рекламната дейност и приходите от нея. С коините ще може да се купуват опциони. На новите участници в проекта трябва да се обясни как работи СУХБА. Това е компания като Facebook и Google и като акционерно дружество пуска акции на борса. Всеки може да печели от         увеличението на тези акции!!!
24 Nov 2018 at 11:50
|
Comments