86223 - Всички Свързани!
86223 - Всички Свързани! 
Да кажеш Сбогом на нещо, в което сме вярвали през последните хиляди години, е Израстване! 
Новото общество е тук! 
Живеем в един свят, където всичко има дух и всичко е в постоянна трансмиграция на енергии и души, дори от самата земя.

 Въпреки, че живеем в един свят и една вселена, където всички ресурси, енергията е безкрайна, през последните 2000 години ни учат да не искаме енергията на вселената, на света, а да искаме енергията на другия човек. 

И понеже енергията на другия човек във връзка с мен винаги ще е лимитирана, показали са ни, програмирали са ни да създаваме структури, където се събират най-голямо количество хора, на които да мога да им отнема енергията. 

И царете на тези структури, са религиите, както и различни „духовни“ гурута, които събират маси хора, с различни „благородни, лечителни, духовни цели“. Това са структури, създадени да отнемат енергията на хората. 

Това са структури, които Отнемат силата на човека. 

Трябва да започнем да се учим съвсем от нула и най-базовият принцип, норма, закон на вселената, с който трябва да завибрираме е: няма нито един човек, който е мой конкурент!

 Светът има безкрайни ресурси за всички! 

 Дори и да си татуираш на челото, че си едно цяло с другите, но вътрешните ти вибрации се разминават с това, нямаш никакъв шанс на манипулираш реалността. 

 Ако изхождаме от базата, че светът има лимитирани ресурси и аз трябва да се съревновавам с другите, за да имам възможно най-много ресурси, енергии за мен...ако това е твоето възприятие за реалността, сам ще потънеш и ще се разрушиш. 
 
28 Dec 2018 at 10:52
|
Comments